SUP Kurs i Harstad

I Harstad stoppes vi ikke av vinteren! Bli med på eksotisk SUP kurs med tørrdrakt. Godt utstyr gjør at du ikke fryser!

SUP Kurs Norge Harstad SUPiNord.no

Vi sørger for at du står opp og tar dine første padletak i løpet av de første 10 minuttene! Våre instruktører er Norges mest erfarne SUP padlere og vi stiller med alt nødvendig utstyr for å lære nettopp deg Stand Up Padling!

Kurset varer i ca 1,5 timer og vi prøver å være mest mulig ute på vannet i løpet av den tiden, man blir best til å padle av å faktisk padle, ikke stå på land å lære teori! Ring gjerne Erlend på 97578061 for spørsmål vedrørende SUP kurs.

Men er det ikke vanskelig? Svaret er NEI! Mestringskurven på SUP er bratt og du vil umiddelbart få det til på vårt utstyr og med vår veiledning. Av omlag 600 personer fra Sørlandet som var med på vannet i fjor var det KUN 2 som falt i vannet! Med andre ord er det en lett vannsport å mestre, og med kyndig veiledning vil du få det til på 10 minutter og lære mye grunnleggende teknikk i løpet av den første timen!

Pris for kurset er 650kr

Kurset inkluderer alt utstyr og varer i 1,5 time

Det er plass til to deltagere på hvert kurs.

Vi kurser i samarbeid med SUP.no som er vår leverandør. Vi bruker Starboard brett som er spesialdesignet for norske forhold. Starboard er ledende på SUP og har over 60 forskjellige modeller!

541836_10152382836365331_579774813_n

 

 

 

SUP Magic from Reflex Films Australia on Vimeo

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Legg igjen en kommentar